EngelSİZ olabilir misiniz? temalı etkinlik ve fotoğraf yarışması ödül töreni

10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında düzenlenen “EngelSİZ olabilir misiniz?” temalı etkinlik ve fotoğraf yarışması ödül töreni 10 Mayıs 2017 tarihinde Fakültemiz Konferans Salonunda gerçekleştirilmiştir. Törenimize Dekanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet AKGÜL, Dekan Yardımcımız Sayın Yrd.Doç.Dr. Eda YILMAZ ALARÇİN , Dekan Yardımcımız Sayın Yrd.Doç.Dr. Fikret BÜYÜKKAYA  katılmışlardır.

Sayın Dekanımız Prof.Dr. Ahmet AKGÜL ve Engelliler Uygulama ve Araştırma Merkezi Sağlık Bilimleri Fakültesi Akademik Danışmanı Sayın Prof.Dr. İpek YELDAN 10-16 Mayıs Engelliler Haftası’nın anlam ve önemi hakkında değerli bilgiler sunmuşlardır. Etkinliğimizde Fizyoterapi ve Rehabilitasyon, Ebelik ve Odyoloji bölümlerinde eğitim gören fakültemiz öğrencileri de engellik ile ilgili duygu ve düşüncelerini dile getiren bir konuşma yapmışlardır.

Değerli Fotoğraf sanatçısı Arel KALENDER’in ön elemeyi yaptığı, kazanının değerli jüri üyeleri ile SABİF’in facebook oylamasına katılan Fakültemiz öğrencilerinin belirlendiği yarışmada Birincilik ödülünü Ayşegül KUTSAL, ikincilik ödülünü Hamza KOYUN ve üçüncülük ödülünü Hacı ATAŞ almıştır. Kendilerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.