Sağlık Kurumlarında İletişim ve İşbirliği

İstanbul Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi ev sahipliğinde İstanbul Bireysel Gelişim Derneği (BİGEDER) ve Özel Hastaneler ve Sağlık Kuruluşları Derneği (OHSAD) işbirliği ile düzenlenen “Sağlık Kurumlarında İletişim ve İşbirliği “ panelini gerçekleştirildi. 22 Şubat Çarşamba günü, İstanbul Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen panelde, İl İstanbul Kültür Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mahmut Paksoy, oturum başkanı göreviyle İstanbul Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Akgül, İl Sağlık Müdürü Prof. Dr.Kemal Memişoğlu, İstanbul Bahçelievler Belediyesi Başkan Yardımcısı Zekeriya Yıldız ve OHSAD Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Reşat Bahat konuşmacı olarak yer aldı. Program sonunda 45 dakikalık Riccon İlhan DOĞAN‘ın bir gösterisi yapıldı.