SAĞLIKTA MEDYA, MEDYADA SAĞLIK PANELİ

“SAĞLIKTA MEDYA, MEDYADA SAĞLIK” paneli 4 Mayıs 2017 Perşembe günü, Saat 13.00-16.45 arasında T.C. İstanbul Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecektir.

Sağlık Bilimleri Fakültesi ve İstanbul Bireysel Gelişim Derneği(BİGEDER)’nin ortaklaşa düzenlediği “SAĞLIKTA MEDYA, MEDYADA SAĞLIK” temalı panelde, medyada sağlık paradigması alanında uzman konuklar tarafından tartışılacaktır. İstanbul Üniversitesi’nin ev sahipliğinde yaklaşık dört saat sürecek olan paneli İstanbul Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Akgül yönetecektir ve panelin sunumu Aynur Ayaz tarafından gerçekleştirilecektir. Program BİGEDER Yönetim Kurulu Başkanı Marziye İlhan ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Akgül’ün açılış konuşmalarıyla başlayacak olup, Seda Akbay, İstanbul Rumeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Doç. Dr. Oğuz Özyaral, Ayşenur Asuman Uğur ve Meltem Gündüz’ün konuşmalarıyla devam edecektir. Programın devamında “İnternet Tıbbı Kanıta Dayalı Tıbba Karşı” isimli konu başlıklarıyla Prof. Dr. Ahmet Akgül ve Doç. Dr. İbrahim Sayın’ın konuşmaları yer alacaktır. Düzenlenen panel beden dili ve iletişim uzamanı Riccon İlhan Doğan’ın beden dili şovu ile son bulacaktır. Program sektörden çok sayıda hastane yöneticisi ve çalışanlarının katılımı ile gerçekleşecektir.

SAĞLIKTA MEDYA VE MEDYADA SAĞLIK

13.00-13.30 Açılış Konuşmaları

Marziye İLHAN RN.BA.MBA BİGEDER Yönetim Kurulu Başkanı

Prof. Dr. Ahmet AKGÜL İÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı